Вести

ЗАВРШЕНА ТЕРЕТАНА НА ОТВОРЕНОМ У БЛОКУ 34

Пре више од месец дана, на иницијативу месног одбора СНС Царина, а у сарадњи са општинским одбором СНС Нови Београд почели су радови на изградњи мини теретане на отвореном у Блоку 34. Захваљујући напорима општинског одбора СНС Нови Београд, у Студентској улици, на месту које је било запуштено и прекривено растињем и коровом, 15. априла завршено је вежбалиште на отвореном са свим потребним реквизитима и уређеном стазом за пешаке.

Отварању мини теретане присуствовали су председник општинског одбора СНС Нови Београд, Милинко Величковић, члан Градског већа, Александар Марковић, председник месног одбора СНС Царина, Горан Бегулић, директор Зеленила, Слободан Станојевић и градски секретар за спорт и омладину и први на одборничкој листи за Нови Београд „Александар Вучић - Србија побеђује“, Славко Гак. Циљ ми је да подржим што више оваквих акција, у коме се промовише здрав живот кроз рекреативни спорт. Поносан сам на чињеницу што је ово 41. по реду завршена теретана на отвореном и да у сарадњи са Зеленилом, планирамо изградњу још 10 - нагласио је Гак.

Чланови карате клуба Студентски град, који су и репрезентативци Србије, испробали справе за вежбање, задовољни што су чланови СНС Нови Београд грађанима омогућили лепше и боље услове за припреме.

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/zavrsena-teretana-na-otvorenom-u...