Вести

ЛЕП СУНЧАНИ ДАН СА НАШИМ ДРАГИМ КОМШИЈАМА У БЛОКУ 45

У организацији ОО СНС Нови Београд, aктивисти Месног одбора Сава, поставили су своје промо пултове у блоку 45 код пијаце. Овог сунчаног јутра наши активисти искористили су време да попричају са комшијама из овог блока, саслушају њихове предлоге и идеје за бољи и лепши Нови Београд.

ПОДЕЛА СНС ИНФОРМАТОРА НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ

Српска напредна странка Бежанијска коса искористила је лепо суботње јутро за дружење са комшијама, уз поштовање свих епидемиолошких мера. На пункту који смо поставили на пијаци разговарали смо са комшијама о раду и залагању странке.

У ЧАСТ 11. АПРИЛА - ДАНА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ НОВИ БЕОГРАД - ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА УМЕТНИЧКИХ ФОТОГРАФИЈА "НАЈЛЕША ЗЕМЉА"

У част 11. априла, дана Градске општине Нови Београд, у Галерији Дома културе "Студентски град", отворена је изложба уметничких фотографија "Најлепша земља".

ОБИЛАЗАК НАШИХ СУГРАЂАНА

Активисти МО Др. Ивана Рибара обишли су данас 04. априла наше најсарије суграђане у оквиру акције „Помозимо комшији“. Водимо рачуна о нашим најстаријим суграђанима.

ВИКЕНД СА НАШИМ КОМШИЈАМА У БЛОКУ 70

И овог кишног јутра активисти МО Савски кеј, у организацији ОО СНС Нови Беогад, поставили су своје промо пултове и нашли се на услузи својим комшијама.
Заједно са чланом Већа, госпођом Радом Паучом, разговарали су о проблемима мештана, саслшали њихове предлоге и идеје.

НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ У БЛОКУ 19

У координацији Газела уз помоћ радника ЈКП "Зеленило-Београд" очишћен је део где се одмарају наши најстарији суграђани, почишћено је смеће, санирана је жива ограда и орезане гране на дрвећу. Активисти са својим координатором Александром Ћирићем прикључили су се радовима у овом Блоку.

ОБИЛАЗАК БЛОКА 19 И РАЗГОВОР СА КОМШИЈАМА

У организацији ОО Српске напредне странке Нови Београд координација Газала, са координатором Александром Ћирићем и активистима обишли су блок 19. Активисти су искористили прилику да попричају са грађанима овог блока, саслушали су њихове предлоге и идеје за лепши блок 19.

ОБИЛАЗАК НАШИХ СУГРАЂАНА

Активисти МО Др. Ивана Рибара обишли су данас 30. марта старију суграђанку са овог Месног одбора и том приликом уручили пакет солидарности. Водимо рачуна о нашим најстаријим суграђанима.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА -МО САВСКИ КЕЈ

Активисти Српске напредне странке 28.03. изашли су на терен и ту прилику су искористили да поразговарају са комшијама. Штанду су присуствовали поред бројних активиста и члан већа општине Нови Београд Рада Пуача и повереник месног одбора Милица Бахунек.

Pages