Вести

СЛАВКО ГАК ЗА СНАЖНЕ И ЕКОНОМСКИ САМОСТАЛНЕ НОВОБЕОГРАЂАНКЕ

Општински одбор СНС Нови Београд и Унијa жена овог општинског одобра, организовали су дружење чланица овог удружења пловидбом на Дунаву. Уз жељу за пријатно поподне, испратили су их председник општинског одбора СНС Нови Београд, Милинко Величковић и члан Градског већа, Александар Марковић, док се први кандидат на одборничкој листи СНС за Нови Београд "Александар Вучић - Србија побеђује" Славко Гак - придружио нашим суграђанкама на пловидби.

Уз дружење и осмех, учесници овог кратког крстарења Дунавом сложили су се да су жене и њихове колеге - равноправни чиниоци у политичком и друштвеном животу, те да је неопходно у наредном периоду радити на оснаживању жена и њиховом економском осамостаљивању. Потребно је и да жене постану видљивије, тако што ће их у будућности бити у већем броју на управљачким позицијама. Као некадашњи ватерполо репрезентативац и сада Градски секретар за спорт и омладину, Славко Гак је препоручио дамама да воде бригу о свом здрављу бавећи се спортом и придржавајући се здравог начина живота.

Председница Уније, Соња Влаховић захвалила се на лепом гесту који им је приуштен од стране првог кандидата на одборничкој листи СНС за Нови Београд, Славку Гаку, који је узвратио позивом за ново дружење 25. априла: "Драге даме, надам се да сте уживале у крстарењу. Поновићемо 25. априла дружење и заједно прославити победу Српске напредне странке на Новом Београду."

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/slavko-gak-za-snazne-i-ekonomski...