Вести

СЛАВКО ГАК ОДРЖАО ОБЕЋАЊЕ

Toком прошлонедељне посете насељу Ледине, члановима општинског одбора СНС Нови Београд и првом на одборничкој листи за Нови Београд „ Александар Вучић - Србија побеђује“, Славку Гаку, грађани су указали на постојање проблема са реквизитима у фискултурној сали у основној школи Влада Обрадовић Камени. Славко Гак је том приликом дао обећање да ће се потрудити да Секретаријат за спорт и омладину обезбеди неопходна средства за рад и опрему за ову школу, како би се неометано одржавали часови физичког васпитања - веома битни за правилан развој деце.

Општински одбор СНС Нови Београд, још једном је својим деловањем показао да испуњава дата обећања и 14. априла градски секретар за омладину и спорт, Славко Гак, у име одбора посетио је поново основну школу на Лединама и донео фудбалске, кошаркашке, одбојкашке и рукометашке лопте, као и штоперице и пиштаљке, како би сала за физичко васпитање коначно испунила своју намену. Славко је искористио прилику да се дружи и разговара са намлађим суграђанима о њиховим потребама и као некадашњи ватерполиста прихватио понуду да се опроба са њима у малом фудбалу. Први на одборничкој листи за Нови Београд „Александар Вучић - Србија побеђује“, Славко Гак, такође је нагласио да ће се са члановима општинског одбора СНС Нови Београд потрудити да у потпуности буде реновирана и фискултурна сала, како би наша деца одрастала у спортском и здравом окружењу.

Грађани Ледина, месни одбор СНС Ледине и председница месног одбора СНС Ледине, Ивана Николић, изразили су захвалност на залагању које чини општински одбор СНС Нови Београд, јер само кроз заједничка залагања можемо учинити да Србија побеђује.

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/slavko-gak-odrzao-obecanje