Вести

СИНИША МАЛИ - ПОТПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ - РАЗГОВАРАО СА СТАНАРИМА БЕЖАНИЈСКЕ КОСЕ

У препуној сали спортско-рекреативног центра „11. Април“ потпредседник СНС-а Синиша Мали разговарао је са станарима, симпатизерима и члановима Српске напредне странке овог дела Новог Београда. Трибини у организацији ОО СНС Нови Београд присуствовали су и члан Председништва СНС Бранислав Маловић, председник ОО СНС Нови Београд Стево Марушић, секретар ОО СНС Нови Београд Марко Антић, потпредседници општинског одбора Бојан Бован и Милош Гњидић као и кандидаткиња за одборницу на листи „Александар Вучић-Београд не сме да стане“ Весна Видовић.
Потпредседник СНС Синиша Мали поручио је да су ови избори судбоносни, да је oво борба за четири године мира и стабилности, раста и развоја. Он је напоменуо да ће у 2027.години просечна плата бити 1.400 евра, а просечна пензија 650 евра. Ови избори су изузетно важни, истакао је Мали, јер давањем гласа Српској напредној странци, поред великих плата и пензија, бирамо наставак изградње нових мрежа аутопутева, болница и школа.
Синиша Мали је напоменуо да имамо рекордно високу запосленост у Србији, те да је у овом тренутку запослено 2 милиона 365 хиљада грађана. Он је истакао да је наш динар стабилан, као и да имамо 26 милијарди у девизним резервама. Ове године наш БДП, вредност свега што произведемо износиће 69 милијарди евра, док је пре једанаест година био 33 милијарде рекао је Синиша Мали.
Весна Видовић кандидаткиња за градску одборницу на изборној листи „Александар Вучић- Београд не сме да стане“ рекла је да је 17. децембра битна што већа излазност и убедљива победа СНС-а, како би наставили са развојем и улагањем и да је глас за СНС, глас за будућност.