Вести

Саопштење општинског одбора СНС Нови Београд

Општински одбор СНС Нови Београд најоштрије осуђује лажи које је изрекао Курти у вези са сином председника Александра Вучића. Јасно је да је овакво мешање деце у догађаје у Бањској очајнички потез да се приграби који политички поен више на трагедији, као и да се додатно унесе несигурност, нестабилност и осећај нетрпељивости међу становништвом.

Овим је још једном и потврдио да не преза ни од чега како би дошао до циља-изазивање сукоба и рата, те да се служи врло прљавом кампањом, а такво понашање не пристаје ниједном политичару, а камоли некоме ко је изабран да доноси најважније одлуке за народ који представља. Нашег председника Вучића овим нечасним чином нисте уплашили. Он ће наставити да храбро води државу у преломним тренуцима и доноси одлуке које никада нису лаке, али су увек у интересу српског народа.

Пружамо подршку политици коју води председник Вучић, а то је политика дијалога, колико год албанске власти немале слуха за то. Нема одустајања од одговорне политике мира и стабилности. Напредак Србије и борба за правду је приоритет. Због тога предаја никада неће бити опција. Живела Србија!

Председник ОО СНС Нови Београд
Стево Марушић