Вести

САОПШТЕЊЕ ОО СНС НОВИ БЕОГРАД

Општински одбор Српске Напредне странке Нови Београд, најоштрије осуђује најновије нападе на породицу Вучић у којима је главна мета брат председника Александра Вучића, Андреј Вучић. Када се представљате као неко ко се бави политиком, ко себе ословљава опозицијом, једини прави пут и легитиман начин је да имате и понудите народу политички програм, конструктивне идеје, визију и планове и на тај начин представите себе. Када то немате, када вас не занима народ Србије, када не цените националне интересе и не поштујете своју земљу онда не бирате средства да ту исту земљу покушате да дестабилизујете.
Напади на Андреја Вучића имају за циљ да се нанесе штета породици председника јер је то једини опробани модел опозиције која не може и никада неће моћи да оспори постигнуте резултате власти.
Воља народа је светиња, а грађани Србије су се изјаснили 17.децембра. У реду је губити и одговорно је прихватити пораз. Али није одговорно да из дана у дан сервирате најгнусније лажи, водите најпрљавије кампање уз подршку тајкунских медија, мафијаша и медија из региона, са којима вас спаја иста мржња и жеља да се Србији нанесе једино зло.
Народ зна истину и рекао је своје и он подржава политику председника Александра Вучића, који већ 11 година делима доказује колико су му мир, стабилност и просперитет Србије и њених грађана најбитнији.
Овом приликом пружамо пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и Андреју Вучићу.
Председник Општинског одбора Српске напредне странке Нови Београд
Стево Марушић