Вести

РАЗГОВОР СА СУГРАЂАНИМА У НАСЕЉУ МИЛЕВА МАРИЋ АЈНШТАЈН

Чланови општинског одбора СНС Нови Београд, свесни догађаја, који су протеклих деценија оставили бројне последице несигурности и материјалне зависности, посетили су 13. априла кориснике социјалних станова у насељу Милеве Марић Ајнштајн. Месни одбор СНС Др. Ивана Рибара иницирао је разговоре са станарима који већ дуже време покушавају да реше проблеме настале због високих рачуна за струју и грејање. Први кандидат на одборничкој листи СНС Нови Београд "Александар Вучић - Србија побеђује", Славко Гак, заменик директора Београдских топлана, Милан Петровић и руководилац службе за бригу о купцима у ЕПС-у, Владан Миљевић, непосредним разговором са грађанима покушали су и појединачно да утврде како је дошло до повећања рачуна и на који начин и коме би требало да се обрате за решавање насталих проблема. Предочено им је да као корисници социјалне помоћи имају законско право на бесплатне киловате и да је неопходно да се председници кућних савета писаним путем обрате надлежним институцијама како би почело решавање проблема.

Своја искуства и утиске са окупљеним суграђанима су поделили и народна посланица Соња Влаховић, секретар општинског одбора СНС Нови Београд, Немања Ђукић и председник месног одбора ДР Ивана Рибара, Димитрије Лазић. Сви су се сложили да проблеми који већ дуже време муче станаре овог дела насеља Милеве Марић Ајнштајн, не би данас постојали да су представници предходне власти у Београду водиле рачуна о квалитету изградње стамбених објеката намењених социјалном становању.

Први кандидат на одборничкој листи СНС на Новом Београду "Александар Вучић - Србија побеђује", Славко Гак је, на питање суграђанке где би требало да дођу, како би поново разговарали са њим, одговорио "Нећете ви да доћете код мене, већ ћу ја поново да доћем код вас. Дошао сам вам као комшија који станује близу вас и желим да вам помогнем. Сви становници Новог Београда морају да осете да неко води бригу о њима и покушава да изађе у сусрет њиховим захтевима и реалним потребама. Морамо да разговарамо и радимо удружено, јер ћемо само тако доћи до правих решења по мери Новобеограђана."

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/razgovor-sa-sugradjanima-u-nasel...