Вести

ПРЕКО 30.000 ЉУДИ ПРУЖИЛО ПОДРШКУ ПРЕДИЗБОРНОМ СКУПУ ЛИСТЕ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ”

У препуној дворани Београдске Штарк арене одржан је предизборни скуп листе „Александар Вучић- Србија не сме да стане”. Вечерашњи скуп, коме је присуствовало преко 30.000 људи, а 10.000 било испред, је од кључне важности за све грађане Србије, јер избори 17. децембра су судбоносни. Ово је борба за наставак градње нових мрежа ауто-путева, нових болница, школа, вртића, за још веће плате и пензије- које из године у годину расту.
Схватајући колика је важност подршке листи коју предводи наш председник, Новобеограђани, како млади, тако и старији су у готово највећем броју до сада, дошли да подрже скуп на којем се обратио председник Александар Вучић у највећој дворани на Балкану. Поред руководства Општинског одбора СНС Нови Београд скупу је присуствовао велики број активиста, чланова и симпатизера.
OO СНС Нови Београд пружа снажну подршку и још једном позива грађане да изаберу политику мира и стабилности, константног раста запослености, политику будућности, наспрам враћања у прошлост који многи нуде. Глас за нашу листу је глас да се у Београду ради и гради, глас за метро и најмодернију железничку и аутобуску станицу. Желимо земљу у којој се брине о сваком човеку и политику која ће обезбедити да најсавременија медицинска опрема- мамографи, магнетна резонанца и скенери стигну у сваку српску општину. Због тога Србија не сме да стане! До најубедљивије победе до сада!