Вести

ПОСТАВЉЕН WI-FI БЕЖИЧНИ УРЕЂАЈ У БЛОКУ 62

На иницијативу грађана, Интернационална полицијска асоцијација Србије одлучила је да на пет локација на Новом Београду, постави wi fi бежичне уређаје, како би грађани могли бесплатно и без тешкоћа да приступе интернету. Чланови општинског одбора СНС Нови Београд и министар унутрашњих послова Србије, др Небојша Стефановић, 20. априла присуствовали су постављању уређаја на великом дечијем игралишту у Блоку 62.

Постављање уређаја на овој локацији је од посебног значаја, јер се налази на месту где пролази велики број људи, а највише је намењен родитељима и најмлађима. Министар Стефановић је истакао: “Желимо да грађани знају да је полиција у служби грађана“ и додао да се све донације које град добија усмеравају ка грађанима, како би сваки простор где се наши Новобеограђани одмарају био уређен. Министар је у разговору са грађанима изразио захвалност најстаријим суграђанима, који су саградили Нови Београд и рекао да сви морамо наставити њиховим стопама и учинити да Нови Београд постане једна од најразвијенијих општина.

Секретар за спорт и омладину и први на одборничкој листи за Нови Београд „Александар Вучић-Србија побеђује“, Славко Гак, је нагласио да ће се потрудити да се на месту где се налази wi - fi уређај, поставе и сигурносне камере, како би наша деца била безбедна. Постављању бежичних уређаја присуствовали су и председник општинског одбора СНС Нови Београд, Милинко Величковић, секретар општинског одбора СНС Нови Београд, Немања Ђукић, члан Градског већа, Александар Марковић, председник ИПА секције Србије, Небојша Пантелић и председници месних одбора СНС са Новог Београда.

Фото:http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/postavljen-wi-fi-bezicni-uredjaj...