Вести

ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ГРАЂАНА НОВОГ БЕОГРАДА

Новобеоградски одбор СНС – Изборни штаб месних одбора Блока 37, 38, Фонтане и Царине - организовао је данас пријем грађана у циљу решавања комуналних, социјалних, здравствених и личних проблема житеља овог дела Новог Београда. Са нашим суграђанима разговарали су Ивица Kојић, шеф кабинета председника Републике; Верица Лазић, саветница председника Србије за социјална и здравствена питања и Стево Марушић, члан градског већа града Београда и председник ОО СНС Нови Београд.

Најчешћа питања су била комуналне природе али и лични проблеми. Неколико наших суграђана пожалило се на рад садашње новобеоградске власти коју предводи Александар Шапић због проблема који годинама остају нерешени. Ивица Којић и Верица Лазић изразили су спремност да у конкретним случајевима помогну у решавању социјалних проблема док је за неке случајеве заказан и накнадни разговор.

Председник ОО СНС Нови Београд члан градског већа града Београда Стево Марушић се најконкретније заузео за решавање дела изнешених проблема и захвалио окупљенима на стрпљењу и разумевању државне политике.

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/organizovan-prijem-gradjana-novo...