Вести

Од Београда до Лознице за сат и 10 до 15 минута

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је, на свечаности отварања новог ауто-пута у пуном профилу од Руме до Шапца у дужини од 24,6 километара, да треба што пре завршити и брзу саобраћајницу од Шапца до Лознице.
"Имамо много ауто-путева и биће их тек, али овај део до Лознице је важно да завршимо. Ово је било најважније, али мора сад да се заврши и до Лознице, јер то нас после спаја и са Малим Зворником и са комплетним Подрињем", рекао је председник Вучић.
Истакао је да ће то подићи Лозницу и довести нове инвеститоре.
Председник Вучић је рекао да остаје и шабачки део и да је важно да што пре буде завршен.
Од Београда до Лознице за сат и 10 до 15 минута
Председник Вучић изјавио је данас да ће се до краја следеће године од Београда до Лознице стизати за сат и 10 до 15 минута, а некада је било потребно два сата.
"Људи треба да знају да ниједна земља у Европи пропорционално својој величини и броју становника не ради ни приближно као што ми радимо и градимо, а да при том не повећавамо стопу јавног дуга. То је готово невероватно", нагласио је председник Вучић.
Председник Вучић навео је и да је Србија до пре 10 година имала 592 километра ауто-пута, сада има 946 километара, а гради се још око 460 километара ауто-путева.
"Градимо Фрушкогорски коридор, он добро напредује и спаја Нови Сад, Ириг и Руму", рекао је председник Вучић.