Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК СИНИША МАЛИ У ПОСЕТИ НОВОБЕОГРАДСКОГ БЛОКА 45

Градоначелник Синиша Мали и први на одборничкој листи за Нови Београд, "Александар Вучић - Србија побеђује", Славко Гак разговарали су 27.марта са грађанима Новог Београда у Блоку 45 и том приликом их позвали да на изборима 24. априла заокруже број 1 како би имали јединствену власт на нивоу републике, града и општине. Грађани су имали прилику да на трибини коју су у Новобеоградском културном центру организовали општински одбор СНС Нови Београд и месни одбор Сава, изнесу своја запажања о томе шта је до сада учињено и који су комунални проблеми са којима се суочавају. Истакли су да се Нови Београд као најмногољуднија општина, која се сваким даном развија, има недовољан број паркинг места, игралишта за децу, спортских терена, уређених зелених површина и паркова, бициклистичких стаза, клубове за најстарије суграђане, као и игралишта за псе. Како би Новобеограђани добили адекватне одговоре, трибини су присуствовали и председник општинског одбора СНС, Милинко Величкович, члан градског већа, Александар Марковић, председник месног одбора Сава, Стево Марушић, затим градски секретари за социјалну заштиту, саобраћај, инспекцијске послове, као и директори градских јавних предузећа - зеленила, водовода и канализације, расвете, чистоће, ветерине, осветљења и пијаца.

Том приликом градоначелник је истакао да је важно да град Београд и општина Нови Београд имају јединствен став, стратегију и визију, што у овом тренутку није случај. Сматра да су грађани задовољни оним што је до сада учињено од стране града Београда и да Нови Београд има потенцијала да се и даље развија и додао "Може боље и треба боље. Морамо да радимо више и да ти резултати, како је рекао и премијер Александар Вучић, буду видљиви. Ми смо овде да бисмо обећања која дамо спровели у дело, да бисмо ствари које смо већ урадили погледали да ли су добре или нису. Али, и да у разговору са грађанима, јер је комуникација са грађанима најважнија, видимо шта још треба да урадимо и променимо како би грађани Новог Београда били задовољни".

Закључак трибине је да су се учесници трибине сложили да само јединством на свим нивоима власти и гласом на изборима 24. априла за листу број 1 "Александар Вучић - Србија побеђује", можемо да рачунамо на бољу будућност и стабилну Србију.

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/gradonacelnik-sinisa-mali-u-pose...