Вести

Гак: "Не чекамо да други реше наше проблеме, већ их сами решавамо"

Српска напредна странка наставља са напорима да од Новог Београда учини лепше место за живот. На иницијативу месног одбора СНС Бежанијска коса 1 чланови општинског одбора СНС Нови Београд, са грађанима и активистима очистили су зграде, игралишта и простор око зграда између улица Данила Лекића Шпанца и Николе Добровића на Бежанијској коси. На дечијем игралишту и на месту за одмор која се налазе испред зграда, замењене су и офарбане поломљене клупе, љуљашке, канте за смеће и очишћен простор око зграда. Поједине фасаде на зградама у улици Николе Добровића, биле су уништене и прекривене графитима.

Приликом чишћења и кречења фасада, посла се прихватио и први кандидат на одборничкој листи за Нови Београд „Александар Вучић - Србија побеђује“ Славко Гак, који је окупљеним грађанима и учесницима акције поручио да не треба да се чека да неко други решава проблеме, већ да морамо сами да их решавамо. Затим је истакао да и поред многих комуналних проблема које Нови Београд има, можемо и морамо постићи боље резултате. "Ова акција је један од примера таквог приступа решавања проблема суграђана, и управо у томе је разлика између Српске напредне странке и других", истакао је Гак и подсетио грађане да изађу на изборе 24.априла и заокруже број 1. „Не дозволимо другима да нас врате у прошлост, већ кренимо сви уједињени напред“, закључио је Гак.

Акцију су подржали и учествовали у њој, председник Општинског одбора СНС Нови Београд, Милинко Величковић, секретар Општинског одбора СНС Нови Београд, Немања Ђукић, народна посланица, Соња Влаховић, члан Извршног одбора, Александар Марковић и председник месног одбора СНС Бежанијска коса 1, Денис Шаранац. Велики број задовољних комшија подржало је акцију освежавања фасада и сређивања игралишта и изразили захвалност на залагању општинског одбора СНС Нови Београд.

Фото: http://novi-beograd.sns.org.rs/galerije/slavko-gak-prvi-na-odbornickoj-l...