Вести

ГАК: НАСТАВИЋУ ДА СЕ БОРИМ ЗА БОЉУ ПОЗИЦИЈУ ПЕНЗИОНЕРА

Најстарије суграђанке Новог Београда, у дневном центру и клубу за старије др Михаило Ступар 3, који се налази код Старог Сајмишта, посетили су 31. марта, први на одборничкој листи за Нови Београд "Александар Вучић- Србија побеђује", Славко Гак, председник општинског одбора СНС Нови Београд, Милинко Величковић, члан Извршног одбора, Александар Марковић. Овом приликом Славко Гак је обрадовао пензионерке, корпама са воћем, вуницама за плетење и позвао их да му се придруже шестог априла у Сава Центру на премијери представе о Живојину Мишићу.

Slavko Gak, Milinko Velickovic i Aleksandar Markovic

Затим је истакао да се током свог рада ослања на искуства која му преносе наши најстарији суграђани и захвалио им се на свему што је од њих научио и додао да ће наставити да се бори за бољу позицију пензионера на Новом Београду.

 

 

Чланице клуба др Михаило Ступар 3 у знак захвалности, за све што су до сада учинили чланови Општинског одбора СНС Нови Београд, гостима су уручиле своје ручне радове. Општински одбор СНС Нови Београд и први на одборничкој листи "Александар Вучић - Србија побеђује", Славко Гак, наставиће да се залажу за бољи положај наших најстаријих суграђана.