Вести

БРНАБИЋ НОВОБЕОГРАЂАНИМА: ОНО ШТО ОБЕЋАВАМО ЗА 2027. ЈЕ ЛОГИЧАН НАСТАВАК СВЕГА ШТО СМО УРАДИЛИ ЗА 10 ГОДИНА

Председница Београдског одбора Ана Брнабић разговарала је са грађанима, присталицама и члановима Српске напредне странке са Новог Београда. Она је посетила три месна одбора где су је дочекали станари МО Милева Марић Ајнштајн, Блока 37, Блока 38, Студентског града, насеља Бежанијске косе, „Фонтане и „Царина”. Догађају је присуствовао члан Главног одбора Михаило Јовановић, члан Председништва СНС Бранислав Маловић, председник МО Милева Марић Ајнштајн Небојша Жугић, председник ОО СНС Нови Београд Стево Марушић, потпредседници Бојан Бован, Милош Гњидић и Ивана Николић и секретар Марко Антић. Брнабић је поручила да је остало још десет дана до одлучујућух избора за нашу земљу.

„У првом делу кампање причали смо о резултатима и о тиму. Ми смо једина странка која разуме да без људи, обичних и пристојних, који воле своју општину, град и државу не бисмо могли да постигнемо резултате које смо постигли” истакла је она.

Брнабић је рекла да је други део кампање посвећен представљању плана и програма у десет тачака, односно шта СНС може и жели да уради за Србију до 2027. године.

„Ми гарантујемо да ако листа „Александар Вучић- Србија не сме да стане”, настави да води Србију до 2027. године, што је крај мандата наредне Владе, просечна плата ће бити макар 1.400 евра. То је потпуно реално ако ми сви заједно наставимо да се боримо” рекла је и подсетила да је просечна плата у децембру износила око 830 евра.

Циљ је да просечна пензија буде 650 евра и подвукла да је председник Вучић инсистира да пензије прате раст плата. Поручила је и да ће 2027. године
минималац износити 650 евра. Речи је било и о инфраструктурним резултатима.

„Доживели смо да изградимо комплетно Коридор 10, аутo-пут до Чачка, Шапца, Крушевца и Пожеге. Ту је и саобраћајница до Ваљева и брза пруга до Новог Сада и до краја следеће године изградићемо и брзу пругу до Суботице. Онда крећемо са изградњом брзе пруге до Ниша. Оно што обећавамо за 2027. логичан је наставак свега што смо урадили последњих 10 година” закључила је Ана Брнабић.