Вести

ЗАЈЕДНО ЋЕМО РАДИТИ ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ

Лако је нешто обећати, али само радом се може доћи до резултата, истакао је председник Српске напредне странке и председник Републике Србије Александар Вучић на предизборном скупу у Мерошини и позвао грађане да изађу на изборе 3. априла, јер ће се на њима, како је рекао, бирати између будућности и прошлости и да покажу да се делима побеђује.
Поручио је да верује у победу, јер, како је рекао, дела не могу да се победе.
Вучић је, обраћајући се пред више хиљада људи, рекао да није много пута говорио пред већим бројем окупљених.
То је, како је рекао, прилика за све политичаре да не помисле да су много велики, и да знају да су људи дошли да чују шта је урађено и шта ће заједнички бити урађено у будућности.
"Тачно је да смо урадили више километара ауто-путева у Србији него било која власт у историји наше земље, да смо урадили пруге које ће тек моћи да се користе, а возови ће бити јефтиније превозно средство него аутомобил, тачно је да смо градили аеродроме", рекао је Вучић.
Пошто му је речено да гласније говори Вучић је рекао: "Не брините, појео сам сендвич у аутобусу на путу до Мерошине", и додао како су му од свих напада политичких противника, најглупљи "да смо сендвичари".
"Сендвиче једе обичан народ. Никада нисам разумео у чему је проблем“, рекао је Вучић.
Потом је истакао да је све изграђено захваљујући раду.
"Слушаћете у изборној кампањи како ће сви да чине нешто, како ће све да буде бесплатно, а ствари у држави не иду тако. Довољно је да се сетите њихове владавине, да је просечна плата у Мерошини 2010. године била 210 евра, а нама је минималац у Србији прешао 300 евра", подвукао је Вучић.
Такође је рекао да плате морају бити веће, подсећајући да је просечна плата тренутно 610 евра, те да не мисли да је то довољно, и нагласио да ће, ако буде победила Српска напредна странка, до краја мандата следеће владе просечна плата прећи 1.000 евра.